محرم، کلاس زندگی منتظرانه

چیدمان زندگی باید بر اساس آموزه های کربلا تنظیم شود

تاریخ انتشار:
پژوهشگر مباحث مهدویت گفت: کربلا همیشه زنده و پویا است و می تواند در وجود همه انسانها نمود پیدا کند چرا که می توان بر اساس آموزه های کربلا زندگی مان را چیدمان کنیم و بحثهای زندگی ساز کربلا را در زمان حال مورد توجه قرار دهیم.
حجت الاسلام مهدی یوسفیان

به گزارش بلاغ به نقل از خبرگزاری شبستان- حجت الاسلام مهدی یوسفیان پژوهشگر مسائل مهدویت و نویسنده کتاب‌های «امام مهدی در قرآن»، «طلوع خورشید»، «رخدادهای ظهور» و «شرایط ظهور»، با اشاره به اینکه محرم ماه پر رمز و رازی است گفت: ماه محرم ماه پر رمزی است که دلها را جذب و قلبها را شیدای خود کرده است.

وی افزود: پیرامون محرم  بسیار صحبت شده و حرفهای زیادی هم تا کنون باقی مانده که باید در باب آن صحبت کرد و پیامهای آن را دریافت نمود.

پژوهشگر مباحث مهدویت ادامه داد: چیزی که مهم است در این دوران جدا از بحث جهاد، شهادت و ایثار که در کربلا رخ داده است درسهای زندگی ساز عاشوراست که باید مورد بازگویی و توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام یوسفیان تصریح کرد: کربلا را باید در متن زندگی مردم جاری کرد چرا که کربلا تنها برای جهاد و شهادت نیست عزاداری و گریه آنهم برای دهه نخست محرم حداکثر تا دهه دوم بخش مهمی از واقعه کربلاست.

وی اظهار داشت: شعار "کل یوم عاشورا کل عرض کربلا" شعاری است که بسیار شنیده می شود و بسیار بر حق بوده همین است که باید خارج از زمان و مکان این واقعه را دید و کربلا باید در همه زمانها و مکانها جریان داشته باشد.

پژوهشگرمباحث مهدویت یادآور شد: حال این سوال مطرح است که چرا باید واقعه عاشورا را فراتر از زمان و مکان دید ؟ که پاسخ به این سوال در چهار مبحث قابل پاسخگویی است.

حجت السلام یوسفیان افزود: واقعه کربلا و حرکت امام حسین علیه السلام برای اعتلای اسلام و امت پیامبر بوده و زندگی مردم باید در مسیر دین قرار گیرد.

وی ادامه داد: دومین پاسخ به این سوال حرکت راهبردی و شخصیتی جریان کربلاست که توسط امام معصوم (ع) صورت گرفته چرا که امام معصوم همواره فراتر از زمان و مکان است و حرف او در همه زمانها و مکانها معنا و مفهوم پیدا می کند.

پژوهشگر مباحث مهدویت خاطر نشان ساخت: حرکت تاریخی واقعه کربلا نشان داد هدف، نجات خواهی مردم بوده چرا که امام حرکت کرد تا مردم را از ظلم و فساد و حاکم شدن ظلم نجات دهد چرا که واقعه عاشورا بر اصل نجات خواهی صورت گرفته است.

حجت الاسلام یوسفیان اذعان کرد: همچنین کسانی که این حرکت را آغاز کرده و همراه امام حسین علیه السلام بودند هدفی خاص و فراتر از ممکن داشتند چرا که آنها به خاطر اعتقادات و اینکه تحت لوای امام معصوم علیه السلام بودند با دیدی فرا جناحی امام را یاری کردند.

وی ابراز داشت: با توجه به این 4 نکته باید کربلا را فراتر از زمان دید و آن را در هر زمانی جاری و ساری دانست چرا که کربلا مهمترین درس زندگی است و اگر ما به دنبال یک زندگی خوب هستیم باید هنجارهایی مانند شهادت ، جهاد و عدل، مقاومت و آینده نگری را در زندگی مادی و معنوی خود ایجاد کنیم .

پژوهشگر مباحث مهدویت گفت: کربلا همیشه زنده و پویا است و می تواند در وجود همه انسانها نمود پیدا کند چرا که می توان بر اساس آموزه های کربلا زندگی مان را چیدمان کنیم و بحثهای زندگی ساز کربلا را در زمان حال مورد توجه قرار دهیم.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.