مبلغ دینی خارج از کشور:

نظرات تند و خشک وهابیت در میان مردم اندونزی جایی ندارد

تاریخ انتشار:
حجت‌الاسلام شاهرختی با اشاره به روحیات مردم اندونزی در عمل به آموزه های دینی گفت: روحیه و اخلاق مردم اندونزی معتدل است؛ از این‌رو تفکر اهل‌بیت(ع) را به راحتی می‌پذیرند و به همین دلیل زمینه بسیار مناسبی برای مبانی اصیل اسلامی در این کشور وجود دارد.
حجت‌الاسلام ابوالحسن احمدی شاهرختی

به گزارش بلاغ به نقل از خبرگزاری رسا حجت‌الاسلام ابوالحسن احمدی شاهرختی، مبلغ دینی در عرصه بین الملل، به تشریح فعالیت‌های تبلیغی خود در کشور اندونزی پرداخت و گفت: برگزاری جشن‌های میلاد اهل‌بیت(ع) در کشور اندونزی را فضای مناسب برای گسترش فرهنگ اصیل اسلامی دانست و گفت: در این کشور جریان‌های مختلف عرفانی و معنوی هستند که به مدح اهل‌بیت(ع) می‌پردازند.

وی گفت: جمعیت شیعیان در اندونزی پراکنده بوده بیشترشان در شهرهای ماکاسار و جاکارتا زندگی می‌کنند؛ برای نمونه در مراسم‌های مختلف مذهبی همانند عید فطر و محرم حدود 5 هزار نفر از شیعیان در شهر جاکارتا جمع شده و مراسم خود را در دفتر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌کنند.

کارشناس مسائل دینی در کشور اندونزی با اشاره به فعالیت‌های تبلیغی وهابیت در این کشور نیز خاطرنشان کرد: این کشور دارای نظام سکولار و آزاد است، از این‌رو نمی‌توان از تبلیغ هر مذهبی در آن جلوگیری کرد که وهابیان از این فرصت استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: وهابیان با پول‌های کلان آل سعود از چندین سال پیش فعالیت‌های تبلیغی خود را در کشور اندونزی شروع کرده‌اند؛ ولی خوشبختانه به سبب روحیه معتدل مردم این کشور تفکر وهابیت خریدار ندارد.

حجت‌الاسلام شاهرختی تصریح کرد: روحیه و اخلاق مردم اندونزی معتدل است؛ از این‌رو تفکر اهل‌بیت(ع) را به راحتی می‌پذیرند و به همین دلیل زمینه بسیار مناسبی برای مبانی اصیل اسلامی در این کشور وجود دارد.

این مبلغ دین در عرصه بین الملل با بیان این‌که مردم اندونزی به سبب نظرات تند و خشک وهابیت تفکر آنها را نمی‌پذیرند، عنوان کرد: وهابیت فضای سیاهی را علیه شیعیان در کشور اندونزی درست کرده است؛ اگر مبلغی با برنامه تبلیغی و به صورت دائمی در این کشور حضور داشته باشد می‌تواند در امر تبلیغ موفق باشد. 

وی یادآور شد: در حوزه و دانشگاه‌های این کشور نیز افراد زیادی آماده پذیرایی از مبلغان دینی هستند؛ شاید بتوان گفت که اندونزی از نظر آمادگی برای پذیرش حقایق بی نظیر است؛ البته مبلغان چند منظوره که بسیار می‌توانند مؤثر باشند نایاب و کمیاب هستند.

حجت‌الاسلام شاهرختی با تأکید بر ورود حوزه‌های علمیه برای تبلیغ دین در عرصه بین الملل خاطرنشان کرد: حوزه باید برنامه ویژه‌ای برای مبلغان فعال و کارآمد داشته باشد و آنها را از نظر مالی تأمین کند.

وی تصریح کرد: نهادهای بین‌المللی حوزوی لازم است نشست‌های منطقه‌ای در کشورهای مختلف جهان برگزار کرده و در هر منطقه مسائل و اوضاع مذهبی، فرهنگی، سیاسی و تبلیغی آن‌ها را بررسی کنند.

گفتنی است؛ گفت‌وگوی تفصیلی حجت‌الاسلام شاهرختی با خبرگزاری رسا به زودی در بخش اندیشه این خبرگزاری منتشر می‌شود.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.