بازگشت به مساجد بهترین راه رهایی از آسیب های فرهنگی است

تاریخ انتشار:
حجت الاسلام سلیمانی مسجد را سرمایه ای ماندگار و گنجینه ای تمام نشدنی دانست و گفت: بازگشت به مسجد یک استراتژی است که اگر از آن غفلت کنیم در آینده دچار بحران و آشفتگی فرهنگی می شویم.
سلیمانی

به گزارش بلاغ به نقل از شبستان، نشست مشترک مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با دبیر و معاونان ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور به منظور گسترش همکاری میان این دو مجموعه  در محل ستاد عالی کانون های مساجد برگزار شد.

حجت الاسلام حمیدرضا سلیمانی، دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در این نشست گفت: نیاز همه بخش های فرهنگی در نظام جمهوری اسلامی، شناخت ظرفیت ها در دیگر بخش های فرهنگی است. مقام معظم رهبری در بیاناتشان در مشهد مقدس تاکید بر انسجام و هم افزایی داشتند. این کلیدواژه اگر در دستور کار دستگاه ها قرار گیرد و دستگاه ها با یکدیگر پیوند بخورند و کارها بر اساس ادبیات مشترک تعریف شود، قطعا به نفع نظام و مردم است.

وی بیان کرد: نقطه مشترک دفتر تبلیغات اسلامی و ستاد عالی، حوزه مسجد است. فعالیت اصلی دفتر تبلیغات اسلامی برای تبلیغ دین خدا است و پایگاه اصلی آن مسجد است  که باید از این فرصت برای تحت پوشش قرار دادن سایر بخش ها برنامه ریزی کرد و از این وجه مشترک به نحو احسن بهره گرفت.

حجت الاسلام سلیمانی با اشاره به سخنان وزیر خارجه سابق آمریکا در جمع نخبگان مصر گفت: در آن نشست رایس گفته بود: «دولت آمریکا به این نتیجه رسیده است که اگر می خواهیم بر جهان اسلام مدیریت کنیم راهی جز مدیریت بر مساجد نداریم». این نشان می دهد که دشمن راه موفقیت ما را کشف کرده است. امام خمینی (ره) نیز از کانون مسجد سخنان و بیاناتشان را مطرح کردند، بنابراین بازگشت به مسجد یک استراتژی است که اگر مراقبت نکنیم در آینده پشیمان خواهیم شد.

وی ادامه داد: امروز برخی از کشور های منطقه در مناطق مرزی تلاش دارند مدیریت مساجد ما را در دست گیرند و این زنگ خطری برای ما است. اگر دستشان برسد فردا بر سر سایر مراکز فرهنگی چیره می شوند. البته هرگز موفق نخواهند شد.

وی ادامه داد: در جنگ 33 روزه لبنان و 22 روزه غزه، رژیم صهیونیستی مساجد را تخریب کرد که این نشان می دهد آن ها از مسجد سیلی خورده اند. همه این شواهد حاکی از این حقیقت است که باید سنگر مسجد را حفظ کنیم. اگر مساجد را تقویت نکنیم دچار آسیب ها و مشکلات فرهنگی اجتماعی خواهیم شد.

وی بیان کرد: حداقل کارکرد مسجد، تقویت روحیه همبستگی است. در حالی که دشمن به دنبال تقویت روحیه فردگرایی است. در حال حاضر متاسفانه ارتباطات خانواده ها به حداقل رسیده است این در حالی است که در سایه ی روحیه جمع گرایی بسیاری از مشکلات رفع می شود.

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور تاکید کرد: غرب در تلاش است که با سبک زندگی مورد قبولش، ما را از آموزه های اسلامی دور کند. برای مقابله با این اقدامات و توطئه ها ما باید برای تقویت روحیه همبستگی تلاش کنیم و باید مساجد به عنوان مهم ترین پایگاه در تحقق این مهم شناخته شود. دستگاه هایی چون ستاد عالی کانون های مساجد کشور، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و سازمان تبلیغات اسلامی و ... می توانند با روش های صحیح خود در فضای توأم با همدلی و هم زبانی در جهت تقویت مساجد تلاش کنند.

وی با ابراز خرسندی از اقدام مجلس شورای اسلامی در ابتدای سال 94  که موضوع مسجد را در اولویت بررسی و رسیدگی قرار دادند، گفت: در این مصوبه مدیر کانون به عنوان یکی از اعضای هیئت امنای مسجد، محسوب می شود و این یک گام به جلو است و می تواند ظرفیت و توان جوانان را بهتر به میدان آورد.

وی گفت: لازم است به مسجد به عنوان سرمایه ماندگار و گنجینه تمام نشدنی نگاه شود. اگر می خواهیم اهداف متعالی نظام به ثمر رسد راهی جز تقویت ایمان با محوریت مساجد و نزدیک کردن مساجد امروز به مسجد طراز اسلامی نداریم.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.