مداحان،‌ سخنرانان و مدیران هیأت‌ها چه بخوانند؟

تاریخ انتشار:
نشر آرما برای این روزها یعنی روزهای عزاداری برای سید و سالار شهیدان کتاب‌های ویژه‌ای دارد که به کار همه می‌آید اما به کار مداحان و سخنرانان و مدیران هیات‌ها بیشتر.
مداحان،‌ سخنرانان و مدیران هیأت‌ها چه بخوانند؟

به گزارش بلاغ به نقل از فارس،‌ نشر آرما برای این روزها یعنی روزهای عزاداری برای سید و سالار شهیدان کتاب‌های ویژه‌ای دارد که به کار همه می‌آید اما به کار مداحان و سخنرانان و مدیران هیات‌ها بیشتر. در ادامه این گزارش مروری داریم بر این کتاب‌ها و پیشنهادهایی که نویسندگان نشر آرما برای این 3 طیف دارند.

سخنرانان هیات‌ها بخوانند؛ لعن‌های نامقدس

در مکتب تشیع تبرّی از دشمنان دین، در کنار تولی با دوستان خدا، ارکان دین و از نشانه‌های ایمان واقعی به حساب می‌آید. همین خصوصیت باعث شده که شیعیان در هر زمان و هر شرایطی دارای روحیه ظلم‌ستیزی و طاغوت‌گریزی باشند. با این همه، متأسفانه عده‌ای از شیعیان تفسیری خاص از تبرّی، نه تنها آن را به محدوده گفتار منحصر ساخته‌اند بلکه آن را معادل دشنام، لعن و توهین به مقدسات اهل سنت قرار داده‌اند. متأسفانه گسترش اینگونه نگاه ها با تبرّی باعث شده تا این واژه در فرهنگ عامه امروز با واژگانی همچون فحش، لعن، توهین و... برابری کند و شخص تبری‌کننده نیز به عنوان فردی فحاش و گزافه‌گو شناخته شود.

آذین‌بندی اعتقادات عوام با این اعمال ناشایست به عنوان تبرّی نیز باعث شده تا هرگونه مخالفت صریح با این رفتارهای غیراخلاق، مخالفت با اهل بیت علیه‌السلام به شمار آید و موجب برخورد شدید عوام متعصب با آن شود. و این کتاب به این موضوعات پرداخته است.

این کتاب را مهدی مسائلی نوشته و انتشارات آرما آن را به چاپ رسانده است.

مداحان بخوانند؛ حسینیه بهلول

از علامه بهلول نقل شده: «هنگامی که در زندان افغانستان بودم کتاب شعری به نام «خواهر و برادر افغان» در افغانستان چاپ شد. این دیوان در مورد عشق مجازی و دنیوی و بیشتر مطالبش هجو بود. آن زمان این کتاب شهرت بسیار زیادی پیدا کرد، به طوری که همانند قرآن در همه خانه‌ها یافت می‌شد و مردم در کوچه و بازار اشعار آن را برای هم می‌خواندند. تصمیم گرفتم در پاسخ به این کتاب شعر، اشعاری در مورد کربلا و امام حسین علیه‌السلام با نام «برادر و خواهر کربلا» بسرایم و موفق به این کار شدم. آن سال وقتی این کتاب در افغانستان چاپ شد، از آنچنان شهرتی برخوردار گردید که کتاب خواهر و برادر افغان کاملاً به بوته فراموشی سپرده شد و این کتاب جای او را گرفت.»

و مجموعه پیش رو همان کتاب خواندنی «خواهر و برادر کربلا» با گویش محلی (گنابادی) است که پیش از این به نام «مقتل بهلول» هم معرفی شده، که این بار به انضمام گلچینی از دیگر اشعار شیخ در رثای کربلا و عاشورای حسینی، بهانه گریستن‌مان در «حسینیه بهلول» می‌شود... .

این کتاب به همت احمد مقیمی نوشته شده است.

مدیران هیئت‌ها بخوانند؛ من سیاسی‌نویس نیستم

حجت‌الاسلام محمدرضا زائری در مقدمه‌ای که بر کتاب «من سیاسی‌نویس نیستم!» نوشته است اینطور این اثر را توصیف می‌کند: «وحید ملتجی در این کتاب برخی از تجربه‌ها و آزموده‌ها را در حد توان و فرصت خود ثبت کرده و بی آنکه ادعایی داشته باشد صادقانه و فروتنانه باب گفت‌وگو را در این زمینه برای همفکران و همسنگران خود گشوده است. مهم‌ترین ویژگی او این است که در زمینه فرهنگ و جامعه دغدغه دارد و در عین حال عملاً نیز دست به کار زده و وارد گود شده است و از این رو قدمی که برای قلمی کردن تجربه‌ها و دل‌مشغولی‌ها و افکار و اندیشه‌های خود برداشته اهمیت دارد. پرسش‌ها و مباحثی که او مطرح می‌کند از مدیریت هیأت، مناسک آیینی و عزاداری تا اوقات فراغت، رسانه و سینما، همه موضوعات مهمی هستند که در حوزه برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری و مدیریت فرهنگی نقش اساسی دارند.»

این کتاب هم نوشته وحید ملتجی است و در گرداندن هیات‌ها کمک کار خواهد بود.

شما می‌توانید این کتاب‌ها را از طریق سایت نشر آرما به آدرس http://www.nashrearma.com  یا تماس با شماره تلفن: 32351709- 031 تهیه کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.