آیت الله حسینی بوشهری تاکید کرد

آمادگی حوزه های علمیه برای همکاری با صداوسیما

تاریخ انتشار:
مدیر حوزه های علمیه از مدیریت جدید سازمان صداوسیما خواستار ایجاد اعتماد در جامعه شد و گفت: حوزه های علمیه آمادگی همکاری با رسانه ملی را دارند مشروط بر این که صداوسیما بر روی کار کارشناسی حوزه حساب باز کند.
آیت الله حسینی بوشهری

به گزارش بلاغ به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، با اشاره به انتصاب رئیس جدید رسانه ملی، نقش صداوسیما را در پیشبرد اهداف اسلام و انقلاب اسلامی بی بدیل دانست و اظهار داشت: صداوسیما به عنوان رسانه ملی می تواند همان گونه که امام رحل(ره) اشاره کردند همانند یک دانشگاه عمل کند.

وی در ادامه به تشریح مهم ترین کارکردهای رسانه ملی پرداخت و تصریح کرد: صداوسیما باید پیام رسانی باشد که دیدگاه های مردم را از یک سو به مسئولان منتقل کرده و نقطه نظرات مسئولان را نیز به آحاد جامعه انعکاس دهد.

مدیر حوزه های علمیه با تاکید بر این که رسانه ملی در زمینه ارتقای فرهنگ جامعه و سبک زندگی اسلامی با تهیه و تولید سریال ها و برنامه های ترکیبی مناسب، نقش آفرین باشد، ابراز داشت: صداوسیما در عرصه اطلاع رسانی به افکار عمومی در زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی  به عنوان یک پیام رسان بسیار مهم می تواند تاثیر بیشتری داشته باشد.

*ایجاد اعتماد در جامعه رویکرد مدیریت جدید

آیت الله حسینی بوشهری در ادامه از مدیریت جدید سازمان صداوسیما خواستار ایجاد اعتماد در جامعه شد و اظهار داشت: امروز رسانه ملی با توجه به رقبایی که در دنیا دارد باید به ایجاد اعتماد در جامعه اهتمام داشته باشد.

وی با بیان این که ایجاد اعتماد، به خصوص در برنامه های خبری و اطلاع رسانی مورد توجه مسئولان صداوسیما باشد تا میدان را به دست رقبای رسانه ای ندهند، گفت: مردم باید نهایت اعتماد را به رسانه ملی در خصوص رویدادهای خبری و مسائل مختلف به صداوسیما داشته باشند و نباید شرایط به گونه ای شود که بر اثر بی اعتمادی، مردم به رسانه های بیگانه نگاه داشته باشند.

معاون جامعه مدرسین در ادامه با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در حکم انتصاب رئیس جدید سازمان صداوسیما بر ضرورت گسترش دین و اخلاق و امید و آگاهی و ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی در میان آحاد ملّت از سوی رسانه ملی تاکید کرده اند، اظهار داشت: در زمینه فرهنگی، نقش حوزه های علمیه و علمای دین و محققان و پژوهشگران، بسیار مهم است و طیف فرهنگی کشور باید به صداوسیما کمک کند و محتوای مناسب را در اختیار آن ها قرار دهد.

*صداوسیما به ترویج افکار دینی اهتمام داشته باشد

آیت الله حسینی بوشهری با ابراز امیدواری از اینکه رسانه ملی در زمینه پوشش افکار و نگاه های دینی بسیار نقش آفرین باشد، تصریح کرد:  امروز دنیای بشریت و دنیای اسلام نیازمند افکار ناب دینی و اسلامی است.

وی افزود: امروز با هجمه گسترده ای که در رابطه با بی تفاوت کردن آحاد جامعه بشری نسبت به دین وجود دارد ما باید بتوانیم معارف دین و مکتب را به سراسر جهان منتقل کنیم که این مسئله نیازمند ارائه قالب و محتوا از سوی نهادهای فرهنگی به صداوسیما است تا رسانه ملی بتواند در یک فرصت زمانی مناسب به اطلاع علاقه مندان در اقصی نقاط جهان برساند.

*انتظارات نهادهای دینی از رسانه ملی

مدیر حوزه های علمیه همچنین با اشاره به انتظارات نهادهای دینی و جامعه متدین کشور از سازمان صداوسیما، اظهار داشت: در صورتی که رسانه ملی به رسالت خود عمل کند و مسائل اعتقادی و دینی و نیازهای جامعه را به خوبی برنامه ریزی نمایددر فضای کشور تاثیرگذار خواهد بود و با بسیاری از ناهنجاری ها مقابله می کند و قادر به ایجاد علاقه به دین و باور دینی در نسل جوان خواهد بود.

وی همچنین با تاکید بر اینکه صداوسیما به صورت سکولار عمل نکند، اظهار داشت: رسانه ملی در برنامه ها تنوع داشته باشد اما این تنوع به گونه ای باشد که برنامه های مختلف به شکل مکمل باشند و بدین صورت نباشد که گاهی برنامه شدیدا دینی را شاهد باشیم و در شبکه ای دیگر دقیقا برنامه ای ارائه شود که خنثی کننده باشد.

معاون جامعه مدرسین افزود: اتاق فکر صداوسیما نسبت به برنامه های شبکه ها در ابعاد خبری، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی به برنامه ریزی مناسب توجه داشته باشد تا نتایج آن ها خروجی روشنی برای جامعه شود.

آیت الله حسینی بوشهری در بخش دیگری از گفت وگوی خود با تاکید بر این که حوزه های علمیه همچون گذشته آمادگی همکاری با صداوسیما را دارد، اظهار داشت: ما در همه زمان ها و در زمان مدیریت سابق و جدید، اعلام آمادگی برای همکاری های مشترک بین حوزه های علمیه و رسانه ملی را بیان کرده ایم.

*انتظارات حوزه از رسانه ملی

وی تصریح کرد: حوزه های علمیه آمادگی همکاری با رسانه ملی را دارند مشروط بر اینکه صداوسیما بر روی کار کارشناسی حوزه حساب باز کند؛ چرا که گاهی دیده شده و می شود تهیه کنندگان برنامه های صداوسیما، به صورت مستقل، از افرادی به عنوان کارشناس دینی استفاده می کنند و به کارشناسان حوزه توجهی ندارند.

مدیر حوزه های علمیه افزود: همچنین گاهی تهیه کنندگان، سریال ها و برنامه هایی تولید کرده اند که با نگاه مراجع و شخصیت های حوزوی سازگاری ندارد.

آیت الله حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: از مدیریت جدید سازمان صداوسیما این انتظار وجود دارد که  از ظرفیت اسلام، انقلاب و مکتب به عنوان یک جایگاه اطمینان بخش در رسانه ملی استفاده کنند تا آرمان های اصیل امام و رهبر انقلاب و بزرگان را در جامعه پیاده کنند.

وی در پایان ضمن تبریک انتصاب محمد سرافراز به عنوان رئیس جدید سازمان صداوسیما برای ایشان آرزوی توفیق و از زحمات و تلاش های عزت الله ضرغامی تقدیر کرد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.